AHLI-AHLI KELOMPOK

Monday, August 9, 2010

laptop da sengal2...wuwu

salam..

tawan2....huhuu..laptop sy wat hal la...aduyaiii,,time2 camni lak dy nak saket badan kan,,apela nsibku ini..wawawaaa~~~
huhu,,time byk esaimen,time nk berfb,time nk tgok2 cite,,sumelahh haishhh

emm,,xpela..t hope2 adelah hero@heroin yg willing nak tlong aku kan..=)
tp klw xde cmne?=(

may be dis is the lessons 2 me la..ske ngat on lptop lme2..huhu..dy pon ade perasaan kot,,letih kne tekan sane cni..bleh cam 2?*.*

bdw,,semoga cpt sembuh laptop..huk2..sape2 yg dpt bntu,cntact la sy ek...ee,,x malu tol mnx belas kasihan org len..huu~xpelakot,da terdesak ni..t sy bg upah sekadar yg mampu k.dudu

emm,,ok la..dadaaaaaa..

Wednesday, August 4, 2010

heppiiyy anniversary...yeahh..

salam..

makkkk,,ayahhhh.....slmt hari ulang tahon perkahwinan or pernikahan...yeahh,,da kawin n dapat anak2 yg comel kan cam ida..hehe..boleh x cam 2?uhh,,,whatevaaa..
u olz d besttt!!!!
i lap u all..
i misshuuuuu...huk3..=(

thnkss 4 being the gud n vewi2 nice parents 2 me n our family..ucapan setinggi2 trimas 4 both of u lorh..im glad 2 be part of this fmly,,yaa,,wonderfull fmly...im hapyyyyy!!!!





syg mak,,,ayah...

mak yg terhebat,fannies person,,masak cedapp gile babas 2 yg pnting n caring jee..wuhuuu..
ayah lak yg tegas but niceee...wat lawak gak,,tahpape kdg2..heee..
wuhuu..indu la..ok nti bulan pose t ade rezeki ida blik uma k..n yg pntg rayer t kite gathering 2gether-gether keh,..x sabauu lak nk rayer..huhuu..

em ok..thats all..pe yg pnting??kerjasama!yes2!!

Sunday, August 1, 2010

KU HARAP KAU TABAH...

salam..

emm,,malang tdk berbau,,sape yg tahu kan?memg ia xde bau,busuk ke wangi ke..tp itulah hakikat yg kita perlu hadapinye..

so ida harap fik dapat sabar dalam menempuh dugaan yg menimpa,,kita sama2 doa ye hope ayh dpat sembuh,,amin,,,,even ida x kenal lagi siapa fmly fik,,tp ida dpt rase fik x sedap hati bila bende ni terjadi..ida hope sgt2 fik sbr,,pape ida ade kat cni n dgr luahan fik,,insyaALLAH

tke cre ye fik..xtaw la fik bce ke x entry kali ni..tp ida x ksh fik bce ke x,aslkn ida dpt luah jgk pe yg ida rse skg ni,,tbh ye fik..i know u can do it..k,,..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...